PRIS
Alle priser er inkl. 25% moms og er oppgitt i norske kroner. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme for bestillingen og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet.

BETALING
Vi benytter oss bare av sikre betalingsløsninger og all betalingsinformasjon er kryptert. 
Betalingsløninger vi tilbyr er
- Kort/Kredittkort - Håndteres betalingen av Stripe.
- Vipps

LEVERING
Vi sender din ordre normalt 1-2 dager etter at bestillingen er mottatt. I noen tilfeller og under visse perioder det er hektisk kan det ta noen dager ekstra før ordren sendes.
Du vil motta en e-post fra transportør med sporing til din pakke. 

UAVHENTEDE PAKKER
Dersom kjøper ikke henter ut pakken som er bestilt, er ikke kravene i henhold til angrerettloven oppfylt. Uavhentede pakker vil bli belastet et gebyr på kr 250 + frakt tur / retur av gjeldene ordre, for å dekke våre utlegg. 

Ved manglende betaling vil kravet, etter forutgående varsel, bli sendt til inkasso. 

PRODUKTER
Les nøye oppgitt produktinformasjon før bestilling. Vi oppfordrer til å sjekke mål på produktene, fordi det ofte er vanskelig å oppfatte størrelse ved kun å se på bilde.
Ved spørsmål er du anbefalt å kontakte oss på telefon eller e-post. 

Vi tar forbehold om at farge kan avvike fra foto. 
Vi tar forbehold for trykkfeil.

Gjør deg oppmerksom på at Knottogknagg.no / Landromantikk har copyright til bildene i nettbutikken. Ønsker du å bruke noen av disse ber vi deg sende oss en forespørsel. 

REKLAMASJON
Det er viktig for oss at du føler deg ivaretatt etter du har handlet hos oss. Dersom det er noe galt med varen, ber vi deg kontakte oss omgående! Vi vil sammen komme frem til den beste måten å løse dette på.

ANGRERETT
Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette (angrefrist). Dersom du ikke har mottatt angrerettskjeme enten i ordrebekreftelsen eller ved levering av produktet, utvides denne fristen til tre måneder. 
For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert oss tilnærmet samme mengde og standard som du mottok den. Alle produkt skal leveres tilbake til oss innen rimelig tid. Eventuell returforsendelse må betales av deg som kunde. Du som kunde har risikoen for transport tilbake til oss. Vi er forpliktet til å betale tilbake til deg det du har betalt inkludert porto for forsendelsen til deg. Dette gjelder kun når hele kjøpet returneres. Tilbakebealingen skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet fra deg. 

Produktet sendes tilbake til oss i original-embalasje, sammen med angrerettskjema. 

Varer retuneres til:

Knott&Knagg.no
Att: Landromantikk
Carl 15 Gate 19
3150 Tolvsrød 

OBS - VARER SOM RETUNERES SOM POSTOPPKRAV VIL IKKE BLI HENTET UT!!